UNIK OPPHOLD

DOME VILLAGE

LUKSUS OG KOSELIG

 • DOME VILLAGE

  Opplev et unikt opphold i en kuppel på DOME VILLAGE, hvor luksus møter naturen. En annen måte å oppdage og fordype deg i den norske villmarken. De koselige geodesiske kuplene er fullt møblert med et karnappvindu med utsikt mot fjellene. Vedovner i den fullisolerte kuppelen, store komfortable senger, kraft, belysning og tilleggsvarme hvis du trenger det garanterer komfort og varme hele dagen og natten.

  Disse unike kuplene er ideelle for familier eller par som vil ha litt mer plass.

 • THE SPACE

  Bare 20 km fra Trysil resort finner du deg selv på Nygard, hjemmet til Dome Village. Basert på Nygard gård, vil du oppleve det store utendørs uten å ofre komforten.

  Vi har fiske, fotturer, ski og terrengsykling rett utenfor døren, med Trysil-feriestedet rett nede i veien, og tilbyr mange flere aktiviteter, inkludert utforkjøring og flere terrengsykkelstier.

  Kuppelbyen ligger i det bakre feltet hvor du vil ha ditt eget, intime rom for å beundre naturen. Hver kuppel har en større størrelse på 30m2 og ligger høyt på skogkanten og ser ut mot fjellene.

 • THE DOMES

  Hver kuppel har en privat grill for matlaging og ditt eget personlige privatliv.

  Inne finner du en komfortabel queen-size-seng og en dobbel sovesofa. Du finner te- og kaffefasiliteter og en peisovn i minimalistisk design med et naturlig preg. Hver kuppel har plass til opptil 4 personer og ekstra 2 senger og / eller barnesenger på forespørsel.

  For en koselig kuppel, sjekk ut Dome Hotel-området, som har et gulvareal på 20m2 og har plass til opptil 2-4. Mer ideell for par.

 • THE FACILITIES

  En 4 minutters spasertur fra kuppelen din, finner du fasilitetene. Som inkluderer rustikk tema bad / dusjrom, leir kjøkken og salongområde. Vi har også et utendørs matlagingsområde og brannkasse som gjestene kan bruke.

 • WINTER / SUMMER

  Om vinteren, et vinterunderland med spor i snøen til hver kuppel, og en snødekte fjellutsikt. Kanskje til og med muligheten for å se aurora borealis, nordlyset!

  Om sommeren, frodige grønne felt og skog så langt øyet kan se.

 • PRICES

  En natt fra 1390 Kr

  To netter fra 2480 Kr

  Prisene kan øke i helligdager

Ccpyright 2019, Nygard Trysil AS

Photos by Fredrik Otterstad & Sam Gray

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon