UNIK OPPHOLD

DOME HOTEL

LUKSUS OG KOSELIG

 • DOME HOTEL

  Opplev et unikt opphold i en kuppel på DOME HOTEL, hvor luksus møter naturen. En annen måte å oppdage og fordype deg i den norske villmarken. De koselige geodesiske kuplene er fullt møblert med et karnappvindu med utsikt mot fjellene. Vedovner i den fullisolerte kuppelen, store komfortable senger, kraft, belysning og tilleggsvarme hvis du trenger det garanterer komfort og varme hele dagen og natten.

  Disse unike kuplene er ideelt for par

 • THE SPACE

  Bare 20 km fra Trysil resort finner du deg selv på Nygard, hjemmet til Dome Hotel. Basert på Nygard gård, vil du oppleve det store utendørs uten å ofre komforten.

  Vi har fiske, fotturer, ski og terrengsykling rett utenfor døren, med Trysil-feriestedet rett nede i veien, og tilbyr mange flere aktiviteter, inkludert utforkjøring og flere terrengsykkelstier.

  Kuppelhotellet ligger i frontfeltet hvor du vil ha ditt eget, intime rom for å beundre naturen. Hver kuppel er 20m2 stor og sitter høyt på kanten av skogen og vender ut mot fjellene.

 • THE DOMES

  Hver kuppel har en privat grill for matlaging og ditt eget personlige privatliv.

  Inne finner du en komfortabel queen-size-seng og lenestoler å slappe av i. Du finner te- og kaffefasiliteter og en peisovn i minimalistisk design med et naturlig preg. Hver kuppel har plass til opptil 2 personer , med 2 ekstra senger og / eller barnesenger på forespørsel.

  For en større kuppel, sjekk ut Dome Village-området vårt, som har et gulvareal på 30m2 og kan holde opptil 4-6. Mer ideelt for par som ønsker mer plass eller familier .

 • THE FACILITIES

  En 2-minutters spasertur fra kuppelen din, finner du fasilitetene. Som inkluderer rustikk bad / dusjrom, leirkjøkken og salongområde. Vi har også et utendørs matlagingsområde og brannkasse som gjestene kan bruke.

 • WINTER / SUMMER

  Om vinteren, et vinterunderland med spor i snøen til hver kuppel, og en snødekte fjellutsikt. Kanskje til og med muligheten for å se aurora borealis, nordlyset!

  Om sommeren, frodige grønne felt og skog så langt øyet kan se.

 • PRICES

  En natt fra 1390 Kr

  To netter fra 2480 Kr

  Prisene kan øke i helligdager.

Ccpyright 2019, Nygard Trysil AS

Photos by Fredrik Otterstad & Sam Gray

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White YouTube Icon